نان به عنوان یکی از سنن قدیمی استان ایلام در گذشته از جایگاه ویژه ای در بین مردم برخوردار بوده است و نقش مهم ن در پخت و پز بسیار مهم بوده است.


ن ایلامی در گذشته برای مردان بسیار سخت تلاش کرده اند و زندگی قبیله ای مردم در گذشته و سختی ها همواره باعث شده است که ن به دلیل تلاش و مقاومت خود را مشهور کنند.


چندین نانوایی از این نوع در شهر ایلام وجود دارد که به دلیل علاقه مردم به استان همیشه شلوغ هستند.


زهرا نعمتی شاتر ، نانوایی محلی نان ساجی ، یکی از ن موفق استان ایلام است ، زیرا وی در حال حاضر برای احداث نانوایی در شهر ایلام برای احترام به این سنت ها تلاش می کند.

 


خانم نعمتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ما چندین سال است که با یک زن و شوهر دیگر همکاری داریم تا یک نانوایی محلی به نام ساجی ایجاد کنیم.


وی ادامه می دهد: نان ساجی یکی از سنن قدیمی مردم استان ایلام است و من این نانوایی را برای حفظ این سنت قدیمی ایجاد کرده ام که مورد استقبال مردم قرار گرفته است.


وی گفت: "مردم ایلام این نوع نان را می پذیرند زیرا هیچ گونه اثر مضر برای بدن ندارد."


حتما بخوانید: ساج یا تابه سفالی چیست؟


وی از راه اندازی این نانوایی بسیار خوشحال است زیرا می گوید: "مردم به گذشته نگاه می کنند و به آن بسیار علاقه دارند." من خیلی خوشحالم که توانستم مردم را خوشحال کنم.


وی گفت: من روزانه حدود 6000 دلار از طریق نانوایی ها می گیرم ، اما برای من با ارزش تر است زیرا مردم به آنها علاقه مند هستند.


این کارآفرین گفت: "در گذشته وقتی در دهکده زندگی می کردم ، یاد می گرفتم نان سجاجی را م بپزم و اکنون آن را برای افراد امروزی استفاده می کنم."


وی گفت: من روزانه بیش از 5 قاشق چایخوری نان درست می کنم و آن را به افرادی می دهم که قیمت یک عدد نان را پرداخت می کنند. چند نفر دیگر در کنار من نیز در این زمینه کار می کنند.


 

وی اظهار داشت: من راز موفقیت خود را در داشتن اطمینان در زندگی می دانم و همیشه سعی می کنم برای داشتن زندگی خوب با سختی های زندگی مبارزه کنم. البته قیمت ساج در بازار بسیار ارزان و مناسب است.

نعمتی ادامه می دهد: زندگی ، هرچند دشوار است ، به خاطر بدست آوردن زندگی خودم به رضایت خواهم رسید و از همه زندگی سپاسگزارم.

وی اظهار داشت: وقتی 5 ساله بودم همه چیز راجع به زندگی یاد گرفتم و سعی کردم در همان سن زندگی کنم و اکنون هر لحظه از زندگی ام را با سختی بسیار می دانم.

وی گفت: "من دو فرزند دارم ، یکی در کلاس ششم و دیگری در دبستان و از کارم بسیار خوشحالم."

او می گوید: "فکر می کنم من در زندگی خود موفق بوده ام زیرا علاوه بر اینکه سعی کردم از طریق این نانوایی زندگی کنم فرزندانم را بزرگ کرده ام."

نعمتی اظهار داشت: من برای دختران جوان نیز توصیه ای داشتم که این ایثار ، مقاومت ، تلاش و پشتکار است ، تا همیشه بتوانند در زندگی خود موفق باشند.

وی گفت: برای زندگی از ابتدا باید از کودکی کار کنیم و همیشه در رسیدن به علم و هنرهای مختلف تلاش کنیم.

نعمتی اظهار داشت: اگرچه درآمد کم است اما نکته مهم این است که حلال است و این عامل در سلامت و موفقیت خانواده نقش دارد.

انواع نانهای محلی

نان ساجی: آرد و نمک را ریز کرده و آب خمیر را آب کرده و روی آن را آبکش کنید

فلفل های نان: آرد و آب و پیاز مخلوط و نمک را برای ترکیب و بزرگ شدن خمیر در زیر خاکستر قرار می دهیم

نان: آرد و آب و نمک روی چوب ساج و بدون خمیر پخش می شود

شل کین: آرد حیوانی را آرد (don) می کند و روی درخت ساج پخش می کند

براق: از آنها به عنوان نوعی شیرینی استفاده می شود


سفال فروش زندگی ,نان ,، ,وی ,مردم ,کنم ,اظهار داشت ,وی گفت ,می کنم ,در گذشته ,مردم بهمنبع

نان سنتی ایلام بر روی ساج سفالی

سفال چگونه ساخته می شود؟

مشخصات

آخرین جستجو ها

معرفی فرصت های درامدزایی اینترنتی شرکت بازرگانی همراهان پیشرو تجارت بهترین آهنگ های جدید ماهساچ خرید قطعات جرثقیل دانلود رایگان ایران بتا 3 تهران فیلم بتادین قیمت باغ ویلا در تهراندشت